Vloeren leggen

RBZ Vloeren legt uw laminaat of parket vloer snel en vakkundig. Ook voor het leggen van massieve houten vloeren, al dan wel of niet verlijmd, kunt u een beroep op ons doen.

Levering van vloeren

Ook voor de levering van vloeren kan RBZ u van dienst zijn. RBZ werkt samen met een aantal gerenomeerde parket bedrijven waar u een geschikte vloer uitzoekt. Wij beschikken over een groot aantal monsters die wij, op verzoek, bij u thuis kunnen komen laten zien.

Vloeren schuren

In goed overleg met u bepalen we wat de beste manier is om uw vloer te schuren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Vloer onderhoud

Onderhoud aan uw vloer is belangrijk, uw vloer blijft in topconditie waardoor u optimaal en jaren kan genieten van uw vloer. RBZ vloeren kan u voorzien van gedegen adives over het onderhoud van uw vloer. Wij komen graag bij u thuis om u verder te informeren.

Schade & reparatie

RBZ heeft ruime ervaring met het repareren van kleinere en grotere schades aan vloeren, vraag gerust naar de (on)mogelijkheden. Ook voor het (laten) opstellen van schaderapporten bent u bij ons aan het juiste adres.

Over ons

RBZ vloeren levert kwalitatief hoogwaardige houten vloeren voor een eerlijke prijs. Zowel voor bedrijven als particulieren kan RBZ vloeren het totaal onderhoud van uw vloeren uitvoeren, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten.

Aanbieding

Eiken Cottage plank. 15 mm dik en 18 cm breed. In diverse kleuren (40+) met Rubio mono coat.

Inclusief leggen, ondervloer en deklijsten

€ 60 p/m²